Wat geef je bij de geboorte van je neefje of nichtje?

Ben je recent de trotse oom of tante van een klein wondertje geworden? Van harte gefeliciteerd! Je staat nu voor een leuke tijd, samen met de rest van je familie. Grote kans dat iedereen maar al te snel gek is op de nieuwste aanwinst van de familie.

Uiteraard wil je wel een leuk cadeautje geven aan je neefje of nichtje. Dit kun je in overleg doen met haar/zijn ouders, maar je kunt zelf ook een leuk cadeau verzinnen. Maar, wat is nou het leukste cadeau voor de geboorte van je neefje of nichtje? In dit artikel vind je in ieder geval de nodige inspiratie voor leuke cadeaus.

Luiers en/of luiertas

Een cadeau voor je pasgeboren neefje of nichtje hoeft niet al te bijzonder zijn. Veel kersverse ouders geven juist de voorkeur aan praktische cadeaus. Een prima voorbeeld hiervan is een grote voorraad luiers. Het probleem van luiers is dat ze behoorlijk duur zijn, terwijl kersverse ouders al voor de nodige (nieuwe) kosten komen te staan. Als je luiers geeft, geef je dan ook een erg praktisch en nuttig cadeau.

Dit geldt niet alleen voor luiers, maar ook voor een luiertas. Het leuke van een luiertas is dat de kersverse ouders hier geruime tijd mee kunnen doen. Dit betekent dat ze je mogelijk nog lange tijd dankbaar zijn voor het cadeau dat je gegeven hebt.

Een knuffel

Wil je nou echt met een leuk cadeau op de proppen komen? Dan moet je één van de leukste knuffels kopen. Een knuffel is heerlijk zacht, voelt super fijn aan voor je neefje of nichtje en kan uitgroeien tot een vriend voor het leven.

Let wel op: je bent waarschijnlijk niet de enige die een knuffel geeft. Het is daarom aan te raden op zoek te gaan naar een originele knuffel. Ook is het leuk om een naam voor je knuffel te bedenken die je aan je neefje of nichtje geeft. 

Leuke babykleding

Weet je wat het ook altijd goed doet bij een geboorte? Leuke babykleding. Wat leuke babykleding is, hangt uiteraard wel af van de smaakvoorkeuren van de kersverse ouders. Probeer dit daarom eerst te achterhalen, voordat je de leuke babykleding koopt.

Het is hierbij ook aan te raden om goed naar de maat te kijken. Je kunt babykleding het beste enigszins op de maat kopen. Daarmee voorkom je in ieder geval dat de baby binnen mum van tijd uit de kleding gegroeid is. Qua babykleding kun je in ieder geval heel veel kanten op. Zowel qua kledingstukken als qua stijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *