De 4 leukste manieren om het geslacht bekend te maken

De 4 leukste manieren om het geslacht bekend te maken

Een gender reveal party is enorm hip op dit moment in Nederland. Deze Amerikaanse traditie is hierheen komen waaien en nooit meer weggegaan. Op een gender reveal party wordt bekend gemaakt wat het geslacht is van jullie aanstaande baby. Meestal gebeurt een gender reveal party rond de 20 weken. Maar, wat zijn nou de leukste manieren om het geslacht bekend te maken? Om de aanstaande ouders te helpen, is er gekeken naar de leukste manieren en zijn deze manieren hieronder opgesomd.

Een prikballon

Ongetwijfeld heb je de video’s wel eens voorbij zien komen, waarbij de aanstaande ouders een vaak zwarte gender reveal ballon doorprikken. Deze ballon is gevuld met roze of blauwe confetti, zodat het direct duidelijk is wat het geslacht wordt bij het prikken. Uiteraard kunnen de ballonnen ook gevuld worden met roze of blauwe veertjes of poeder. De ballon is vaak zwart van kleur, maar in sommige gevallen staat er ook een tekst op. Denk hierbij aan teksten zoals “Boy or girl?” of “Little sister of little brother?”.

Een rook of confetti kanon

Wil je een iets goedkopere optie, kies dan voor een rook en confetti kanon. Door te draaien aan het kanon komt er roze of blauwe poeder en confetti vrij, zodat je direct ziet of je een jongen of een meisje krijgt. Doordat deze optie goedkoper is dan de andere opties, is het ook leuk de kanonnen te geven aan vrienden en familie tijdens de reveal, zodat ook zij mee kunnen doen aan het moment.

Een taart

Eén van de populairste manieren in Amerika om het geslacht bekend te maken is door middel van een taart. Wanneer het moment daar is, snijd je de taart door, die is gevuld met roze of blauwe cake. Wanneer je de taart doorsnijdt, zie je direct of jullie een jongen of een meisje krijgen.

Tip: laat je inspireren door alle webshops

Piñata

Een andere enorm leuke en originele manier is door middel van een piñata. Je hebt verschillende piñata’s, bijvoorbeeld in de vorm van een vraagteken die je kunt gebruiken. De piñata sla je tijdens het feestje kapot, zodat er roze of blauwe confetti vrijkomt.

Doe vooral op een gender reveal party wat jullie zelf leuk vinden en laat je inspireren door alle webshops. Welke optie is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *