Shop tips

Tegenwoordig gebeurt zoveel online en dus ook het shoppen van kleding. Maar er zijn naast webshops nog vele andere manieren om aan kindermerkkleding te komen. Je hoeft nu niet op je vrije dag nog langs de winkels, maar je kunt dus als je wilt dit gewoon lekker vanuit huis regelen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren met betrekking tot het shoppen van kleding voor je kind. Hier onder lees je de verschillende manieren die ik momenteel erg fijn vind. Het gaat je sowieso geld schelen en misschien ook wel tijd!

Webshops

Online is tegenwoordig bijna alles te vinden en te kopen. Het online shoppen gebeurt al jaren en er wordt steeds vaker gebruik van gemaakt. Webshops zijn namelijk steeds beter en weten vaak goed wat hun klanten willen. Zo kan je bijna overal je pakketje gratis retourneren, de verzendkosten worden steeds lager en zijn vaak gratis. Iets wat nog niet lang bestaat is afterpay, je kunt dan je pakketje afrekenen op het moment dat de coureur voor de deur staat. Al deze manieren dragen in positieve vorm bij aan de klantvriendelijkheid. Zoals je misschien wel merkt ben ik fan! Een ander groot voordeel is dat je alles in 1 hebt en je niet meerdere winkels langs hoeft. Op www.kixx-online.nl kun je een ruim aanbod kinderkleding vinden.

Social media apps

Veel webshops hebben nu ook een app die je kunt downloaden. Je kunt lekker makkelijk vanaf je telefoon de hele kledingkast van je kind vullen. Iets wat helemaal net nieuw is, is dat zelfs Instagram een functie heeft waar je dingen kunt kopen. In eerste instantie vond ik het wel een beetje onwennig, maar nu kan ik niet meer zonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *