Interieur queeste voor mijn eerste baby dochter

Beste lezer, over drie maanden is het zo ver. Tenminste, dan ben ik uitgerekend om te gaan bevallen van een dochter. De deadline nou of in dit geval de birth line nadert rap, en we moeten nog even een leuke kamer gaan inrichten voor onze dochter die overigens Rosalie gaat heten. Het was een lange zoektocht, waar ik jullie even mee ga nemen hoe wij tot een styling kwamen van de babykamer.

Ik heb dus gezocht via Google op allerlei termen en kwam allerlei sites tegen die helpen met kinderkamers, via interieurstukken die zij verkopen of hele styling diensten. Dit zijn een tweetal van de bookmarks die ik gemaakt heb die ik ook met jullie wil delen om de zoektocht drastisch in te korten:

CozyKidz – Babykamer meubels

CozyKidz – Babykamer accessoires  

CozyKidz die hebben echt mijn hart gestolen zoals je al kan zien. Zij hebben alleen de tofste merken uit Scandinavische landen persoonlijk geselecteerd door kenner Hebe van Asten-Koper. Zij neemt alleen interieur en decoratie en accessoires op in de winkel die ze ook in eigen huis zou halen. Denk aan merken als FERM living, OYOY, Super Carla, en meer.

Ik heb daar een hele reeks spullen ingekocht. Van beddengoed tot aan behang en slingers en muziek mobile. Stuk voor stuk zijn dit leuke biologische duurzame fair trade items die iedere ouder met een gerust hart in de kinderkamer kan leggen. Het enigste dat we nog laken zijn kinderstoelen maar die kopen we pas wanneer Rosalie wat ouder is, ik zag namelijk van die enorm hippe By Klip Klap stoelen dus die zijn toegevoegd aan de wishlist. Even sparen want ik moet wel zeggen ouder worden dat is niet bepaald goedkoop. Alle kosten die hierbij komen kijken. Maar goed, het is het natuurlijk aan het einde van de dag dubbel en dwars waard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *