Het geslacht van je kindje op een originele manier bekend maken

Tegenwoordig is het helemaal hip om het geslacht van je kindje bekend te maken op een originele manier. Je kunt bijvoorbeeld je vrienden en familie uitnodigen op een zogenaamde gender reveal party, maar je kunt er ook voor kiezen om ze zomaar uit te nodigen en als verrassing het geslacht bekend te maken. Dit feestje kun je bijvoorbeeld geven na een pretecho met geslachtsbepaling. Wil jij graag wat leuke ideetjes hoe je het geslacht van je baby bekend kunt maken? In deze blog geven we je een aantal tips.

Verrassingstaart

De eerste optie is je wellicht al wel bekend, namelijk de verrassingstaart. Aan de buitenkant van deze taart zie je nog niet of het een jongen of een meisje wordt. Enkel de tekst “He or she, open to see!” is zichtbaar op de taart. Aan de binnenkant zit echter een roze of blauwe vulling. Zodra jullie de taart aansnijden voor dit feestelijke moment, wordt dus zichtbaar of jullie een
jongen of een meisje krijgen.

Verrassings Ballon

Een andere leuke optie is de verrassings ballon. Deze ballonnen zijn aan de buitenkant egaal zwart, maar aan de binnenkant gevuld met roze of blauwe ballonnetjes en confetti. De ballon staat op een voetje zodat hij makkelijk blijft staan. De aanstaande ouders kunnen de ballon kapot prikken, waarna het geslacht op een leuke manier bekend wordt gemaakt. Deze ballonnen kun je makkelijk bestellen, of aanvragen bij een pretecho.

Wil je graag een iets originele onthulling van het geslacht van je kindje? Dan kun je ook creatief aan de slag gaan met ballonnen. Maak een wit bord met de tekst “He or she?” en maak hier een aantal ballonnen aan vast nadat je deze hebt gevuld
met roze of blauwe verf. Op het moment van de onthulling van het geslacht kunnen de aanstaande ouders met dartpijltjes richten op de ballonnen. De ballonnen zullen uiteen spatten en de verf zal goed zichtbaar zijn op het witte bord.

Confettikanon

Ook kun je kiezen voor een confettikanon. Dit werkt hetzelfde als een normaal confettikanon, maar dan is dit exemplaar natuurlijk gevuld met blauwe of roze confetti. Een hele feestelijke bekendmaking!

Waterpistolen met verf

Zijn jullie niet bang om vies te worden? Dan is ook deze manier van het bekendmaken van het geslacht erg leuk. De aanstaande ouders trekken witte kleren aan en vullen waterpistolen met roze of blauwe verf. Vervolgens mogen de gasten met de waterpistolen op de ouders spuiten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *