Even tijd voor jezelf na een bevalling

 

Hoera! Een kleintje in huis. Natuurlijk super leuk maar het kost ook o zo veel energie. Laat je daarom niet gek maken door alle hormonen en neem op zijn tijd even lekker tijd voor jezelf. Daar knap je behoorlijk van op.

Bij een schoonheidsspecialiste of massage salon kun je echt even lekker tijd voor jezelf nemen. Hier wordt je heerlijk verzorgd en ben je echt even lekker weg. Dit natuurlijk terwijl papa op de kleine past. Durf je dit nog niet helemaal aan? Dan is er ook altijd een schoonheidsspecialiste in de buurt die thuis komt. Maar bedenk je wel, je bent dan niet helemaal uit je eigen omgeving waardoor je echt tot rust komt.

Afgestemd op jouw behoeften

Uiteraard wordt een behandeling afgestemd op jouw behoeften. Wanneer je nog te veel last hebt van de bevalling, wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. Het beste is om te kiezen voor een verwenbehandeling hierbij komt zowel het gezicht als het lichaam aan bod. Op basis van het type huid en de wensen wordt door de specialiste de juiste producten samengesteld. De behandeling kan bijvoorbeeld met een voeten bad starten voor totale ontspanning. Naderhand wordt het gelaat gezuiverd gevolgd door een diepte reiniging. Maar ook het ontharen of het wegwerken van eventuele onzuiverheden behoort tot de mogelijkheden. Bovendien worden het gelaat, de schouders en de voeten gemasseerd. Onder je voeten bevinden zich namelijk essentiële drukpunten. Tot slot volgen een intensief masker en een geschikte voeding.

Wanneer de nek en rug vast zitten door het vele zitten en liggen, is het aan te raden om voor een rug, nek en schouder behandeling te kiezen. Door tijdig een rug, nek en schouder behandeling te nemen kan soms langdurige spanningsklachten worden voorkomen. Deze behandeling duurt doorgaans zo’n 60 minuten.

Na de behandeling bij de schoonheidsspecialiste zal je snel merken dat het herstel proces versnelt.
We wensen je uiteraard veel geluk en gezondheid toe en denk zo nu en dan ook even aan jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *