Slaapt uw baby slecht?

Wakker worden door een huilende baby in de kamer, zelf ook niet meer kunnen slapen en de volgende ochtend weer is doodmoe op werk aankomen. Denkt u alles al geprobeerd te hebben om uw kind door te laten slapen, maar heeft u wel eens gedacht aan een luchtreiniger?

Verkoudheid is vaak de oorzaak

In de koude maanden herkent iedereen het wel; snotteren, een verstopte neus en de hele dag en nacht aan het hoesten. Bij volwassen zorgt die al voor een slechte nachtrust, maar baby’s en kleine kinderen reageren nog gevoeliger op de verkoudheid. Een van de hoofdoorzaken van de verkoudheid in de wintermaanden is een te lage luchtvochtigheid. Naast een lage luchtvochtigheid zijn allergieën ook vaak de reden dat baby’s niet kunnen slapen. Deze allergieën worden meestal veroorzaakt door pollen of andere stoffen die via de kamerlucht op de slijmhuid terechtkomen.

Filteren van de ongewenste stoffen

Luchtreinigers en airwashers filteren fijnstof, pollen, huisstof en de andere stoffen uit de kamerlucht. Het zorgt voor een zuivere lucht in de ruimte.  Door de zuivere kamerlucht zijn u en uw kinderen niet meer de hele tijd overgeleverd aan de nare stoffen in de lucht die allergische reacties veroorzaken. Het zorgt voor een ontspannen sfeer in huis.

Voorkom droge lucht

Naast dit zorgen airwashers voor luchtvochtigheid zodat de kamerlucht niet uitdroogt. Een uitgedroogde lucht zocht voor verkoudheidsziekten en verhoogt het infectierisico. Door het plaatsen van een airwasher in uw huis beschermt u zichzelf en uw baby tegen een verhoogd risico van infectie. Hierdoor is de kans een stuk groter dat u en uw baby beter kunnen slapen.

Weet je echt geen oplossing meer voor de slapeloze nachten van uw baby, dan is het aanschaffen van een Venta Airwasher zeker een goede optie. De luchtvochtigheid wordt hierdoor stabiel gehouden en de lucht wordt goed gezuiverd. Een simpele luchtreiniger kan al snel ervoor zorgen dat u verkoudheid afneemt en dat het snotteren en hoesten eindelijk stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *